Hur man sparar dig en ny bil

Många önskar att de hade råd att bara gå ut och köpa en ny bil. Det är på något sätt det ultimata beviset på att du har varit framgångsrika i vår framgångsrika samhälle, som har blivit en konsument gemenskap på grund av amerikanska inflytande, hur långt de flesta av den genomsnittliga danska pengarna går till saker som vanligtvis båda har en mycket kortvarig funktion och är direkt skadlig för oss. Lyckligtvis kan du fixa det om du verkligen vill.

Först av allt bör du överväga hur mycket du kan få för din gamla bil. Det beror i första hand på hur man kan bli av med det. Till exempel, om du använder en Nissan, kanske du kan sälja den eller ge den en ersättning när du köper en ny bil. Det är i grunden om att titta på hela ekvationen, å ena sidan, med allt du äger nu, medan den andra sidan är det du äger efter affären. Om din nuvarande bilvärdering kan säljas för $ 30.000 eller så kan du få en rabatt på storleken på din gamla bil, så borde det ses som en del av de pengar du måste köpa en ny bil.

Men det är inte tillräckligt att bara sälja din gamla bil eller att få en rabatt på priset på den nya. Om du inte har åtminstone en handfull gamla bilar, kan du inte råd den nya – värdet av en bil faller galen snabbt, så det är inte en bra investering om du kan hitta ett sätt att gå med din nuvarande bil. Poängen är därför att du kommer att behöva ett sparande eller ett lån om du vill köpa en ny bil. De flesta väljer att ta ett lån, men det är också en riktigt dålig investering i de allra flesta fall. Det sista alternativet är att spara pengar tills du har råd att köpa din drömbil.

Det enklaste sättet att spara pengar är att spendera mindre pengar än du tjänar. Det är något som de flesta människor är verkligen dåliga på – åtminstone i den utsträckning som krävs för att ge en ny bil. Men det är vad den genomsnittliga dansken kan uppnå i en handfull år. Om du inte kan spara $ 100.000 tillsammans varje år, antingen du har en heltidsarbete, en överbetalda lön eller en dålig budget. Med en bra plan, kan vem som helst utan betydande kostnader för medicin ägna till hyran och kanske ett par tusen kronor mer per år, så vad som kommer att resten av din inkomst?

Must Read